Een link of advertentie op de website Samen Beter Thuis?

De website Samen Beter Thuis is een online wegwijzer voor praktische zorggerelateerde handelingen in de wereld van zorg en welzijn voor zorgontvangers en hun mantelzorgers, maar ook voor zorg- en hulpverleners. Kennis- en informatie delen staat hierin centraal, om zolang mogelijk Samen Beter Thuis te kunnen blijven. De videoinstructies van Samen Beter Thuis zijn bijna 5 miljoen keer bekeken. De website heeft momenteel een bereik van 75.000 bezoekers per jaar, het YouTubekanaal heeft gemiddeld 30.000 bezoekers per maand

Voor organisaties en initiatieven – die binnen de wereld van zorg en welzijn actief zijn –  zijn er verschillende promotiemogelijkheden om de doelgroep van Samen Beter Thuis te bereiken. We onderscheiden verschillende promotiepakketten. De prijzen zijn exclusief BTW.

Basis;
Een link in onze website naar uw organisatie (plaatsing in overleg) vanaf
€ 367,00/jaar vanuit de website.

Plus;
Een advertentie (formaat in overleg; max. 80×80 ) in de vorm van een afbeelding met een link naar uw organisatie vanuit onze website: vanaf
€ 657,00/jaar.

Online lespakket voor uw (in)formele zorg op maat vanuit uw organisatie?
Voor uw organisatie bieden wij een maatwerkpakket met een leeromgeving gevuld met bijna 200 videoinstructies. Dit pakket is naar eigen wens op maat samen te stellen, en kan ook gevuld worden met videoinstructies van uw eigen organisatie. Lees meer: Leeromgeving op maat voor uw eigen organisatie?

Uw videoinstructie in ons videokanaal Samen Beter Thuis»
Naast de advertenties op de website is het ook mogelijk om uw voor ons kanaal relevante zorggerelateerde videoinstructies te plaatsen in ons YouTube kanaal, waar wij ruim 5000 abonnees hebben.
Ons kanaal is een bibliotheek naar zorg- en welzijns instructievideo’s».  Vraag naar de mogelijkheden.