Een link of advertentie op de website Samen Beter Thuis?

De website Samen Beter Thuis is een online wegwijzer voor praktische zorggerelateerde handelingen in de wereld van zorg en welzijn voor zorgontvangers en hun mantelzorgers, maar ook voor zorg- en hulpverleners. Kennis- en informatie delen staat hierin centraal, om zolang mogelijk Samen Beter Thuis te kunnen blijven. De videoinstructies van Samen Beter Thuis zijn bijna 5 miljoen keer bekeken. De website heeft momenteel een bereik van 75.000 bezoekers per jaar, het YouTubekanaal heeft gemiddeld 30.000 bezoekers per maand

Voor organisaties en initiatieven – die binnen de wereld van zorg en welzijn actief zijn –  zijn er verschillende promotiemogelijkheden om de doelgroep van Samen Beter Thuis te bereiken. We onderscheiden verschillende promotiepakketten: Basis, Plus of Pro. De prijzen zijn exclusief BTW.

Basis;
Een link in onze website naar uw organisatie (plaatsing in overleg) vanaf € 267,00/jaar vanuit de website en het vanuit het YouTube kanaal.

Plus;
Een advertentie (formaat in overleg; max. 80×80 ) in de vorm van een afbeelding met een link naar uw organisatie vanuit onze website: vanaf  € 457,00/jaar.

Uw videoinstructie in ons videokanaal Samen Beter Thuis»?
Naast de advertenties op de website is het ook mogelijk om uw videoinstructies te plaatsen in ons YouTube kanaal waar wij bijna 5000 abonnees hebben.
Ons kanaal is een bibliotheek naar zorg- en welzijns instructievideo’s».  Vraag naar de mogelijkheden.

Affiliate marketing;
Bent u een organisatie die als affiliate bij ons wil adverteren? Wij bieden graag een podium aan relevante partners voor ons affiliate programma. Samen Beter Thuis besteedt dit uit aan affiliatenetwerk Daisycon. Hiervoor vergoedt u als adverteerder op basis van klik, lead, sale of een combinatie hiervan. Daisycon registreert via haar software alle acties, en ondersteunt u bij het verbeteren van campagnes en verzorgt tevens de betalingen. U kunt zo eenvoudig en effectief uw producten onder de aandacht brengen bij de bezoekers van onze website. Lees meer over de mogelijkheden bij Daisycon»  en de mogelijkheid om u aan te melden als adverteerder»