Een link of advertentie op de website Samen Beter Thuis?

De website Samen Beter Thuis is een online wegwijzer voor praktische zorggerelateerde handelingen in de wereld van zorg en welzijn voor zorgontvangers en hun mantelzorgers, maar ook voor zorg- en hulpverleners. Kennis- en informatie delen staat hierin centraal, om zolang mogelijk Samen Beter Thuis te kunnen blijven. De videoinstructies van Samen Beter Thuis zijn bijna 5 miljoen keer bekeken. De website heeft momenteel een bereik van 75.000 bezoekers per jaar, het YouTubekanaal heeft gemiddeld 30.000 bezoekers per maand

Voor organisaties en initiatieven – die binnen de wereld van zorg en welzijn actief zijn –  zijn er verschillende promotiemogelijkheden om de doelgroep van Samen Beter Thuis te bereiken. We onderscheiden verschillende promotiepakketten. De prijzen zijn exclusief BTW.

Basis;
Een link in onze website naar uw organisatie (plaatsing in overleg) vanaf
€ 367,00/jaar vanuit de website.

Plus;
Een advertentie (formaat in overleg; max. 80×80 ) in de vorm van een afbeelding met een link naar uw organisatie vanuit onze website: vanaf
€ 657,00/jaar.

Online lespakket voor uw (in)formele zorg op maat vanuit uw organisatie?
Voor organisaties zijn er maatwerkpakketten met onder andere (online) cursussen voor behoud van zelfredzaamheid en voor het helpen van een naaste voor de informele zorg (mantelzorg en vrijwilligers). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Uw videoinstructie in ons videokanaal Samen Beter Thuis»
Naast de advertenties op de website is het ook mogelijk om uw voor ons kanaal relevante zorggerelateerde videoinstructies te plaatsen in ons YouTube kanaal, waar wij ruim rond 7000 abonnees hebben.
Ons kanaal is een bibliotheek naar zorg- en welzijns instructievideo’s».  Vraag naar de mogelijkheden.