E-learning;  online!

Nieuwsgierig? Mis niets! Test en verdiep nu kennis en vaardigheden. Klik hier»

Waarom bieden we online cursussen (e-learning)?

Mantelzorgers en patiënten
werken hard aan revalidatie en voorbereiding op zorghandelingen. Ze leren met de instructievideo’s van Samen Beter Thuis hoe ze met een rolstoel moeten omgaan of hoe je veilig met elleboogkrukken de trap op- en afgaat. Maar je kan die resultaten van je ‘training’ eigenlijk aan niemand laten zien. Samen Beter Thuis krijgt dan ook regelmatig als feedback van mantelzorgers en patiënten: ‘Er zou erkenning in de vorm van een certificaat moeten komen voor ons mantelzorgers en zelfzorgers.’

Zorgorganisaties en gemeenten
geven aan dat niet te traceren is wie de instructiefilmpjes hebben bekeken. Welke mensen werken aan eigen zelfredzaamheid, eigen regie en positieve gezondheid? Hoe mooi zou het zijn als je deze mensen kunt faciliteren en belonen voor gezond gedrag!
Daarnaast geven zorgorganisaties ons aan dat zij mantelzorgers en vrijwilligers (de informele zorg) graag gerichter willen instrueren en waarderen.
Dat is de achtergrond van ons nieuwe product: e-learning voor zelfhulp. Cursussen waarbij mantelzorg en zelfzorg instructiefilms kunnen bekijken, verdiepingsvragen kunnen beantwoorden én daarvoor worden beloond met een certificaat en een waardering hiervan.

Wat onderscheidt ons van andere e-learning en maakt dit uniek? 

  • De e-learning is gericht op mensen zonder kennis van zorg, die elkaar en zichzelf willen verzorgen en zelfredzaam willen blijven.
  • De -elearning is ontwikkeld met klankbordgroepen van mantelzorg/zelfzorg
  • Deelnemers krijgen relevante informatie en verdieping aangeboden op een leuke, interactieve manier, waarbij niets fout gedaan kan worden
  • De duidelijke hoofdstukindeling en zoekstructuur in de e-learning filmpjes maken het eenvoudig om nog gerichter naar informatie te zoeken.
  • Wie de filmpjes bekijkt en de vragen beantwoord, wordt hiervoor gewaardeerd met een certificaat.

Voor organisaties die de e-learning aanbieden aan cliënten: (Zoals gemeenten/zorg-welzijnorganisaties/zorgverzekeraars/leveranciers)

  • Het betekent een uniek innovatief instrument voor deskundigheidsbevordering van cliënten. Dit bevordert zelfredzaamheid en verlicht de druk op de zorg.
  • Er ontstaat een systeem waarbij aanbieders van het product precies weten in hoeverre hun cliënten geïnstrueerd zijn, door het behaalde certificaat.
  • Zij kunnen met dit instrument deelnemers faciliteren en bovenal ook waarderen voor hun inzet.

Nieuw;

online cursus zoeken in Samen Beter Thuis voor meer zelfredzaamheid.

 

Wilt u ook mantelzorg en zelfzorg helpen om de informatie makkelijker te kunnen vinden? Faciliteer dan deelname aan de online cursus:   Klik hier»  

Of kijk voor meer informatie over implementatie Samen Beter Thuis ondersteuningspakket»

Heeft u vragen tips of opmerkingen? Mail ons op: info@samenbeterthuis.nl

Doe mee en behaal een certificaat!

Doe mee en behaal een certificaat!

Kijk kosteloos en geheel vrijblijvend op onze online leer omgegeving» en maak gebruik van de introductiekorting de komende 3 maanden;  € 7,90 per thema!

De stoep afstappen met een geopereerd been; hoe doe je dat?