Hulpmiddelen lenen, huren of kopen? Duxxie.nl»

Bestel alles voor de zorg thuis: makkelijk en snel op één plek, met instructievideo!

Op het bestelplatform van duxxie.nl worden alle leveranciers van zorghulpmiddelen overzichtelijk samengebracht. Er wordt ook aangegeven welke hulpmiddelen u gratis kunt lenen en welke hulpmiddelen u kunt huren of kopen. Op die manier heb je maar één bestelplek voor al je zorghulpmiddelen. Duxxie.nl maakt het bestellen van zorghulpmiddelen voor jou als mantelzorger of patient/zorgvrager supersimpel. Ook jouw zorgprofessional (verpleegkundige, ergotherapeut of fysiotherapeut) kan bij duxxie.nl direct een bestelling  doen.
Je bestelt direct online
via duxxie.nl, maar je zorghulpmiddelen worden nog altijd geleverd door je vertrouwde leverancier bij jou in de buurt. Zij zetten jouw bestelling door naar de leverancier van zorghulpmiddelen. Ook houden ze voor jou in de gaten of de bestelling goed wordt opgevolgd, en krijg je een bericht wanneer de hulpmiddelen thuis worden bezorgd. Handig, dan hoef je niet de hele dag te wachten.

Uniek is dat bij veel producten ook een handige instructievideo van Samen Beter Thuis wordt gevoegd, zodat u weet hoe u veilig kunt omgaan met de geleverde producten. Bekijk deze video voor gebruik en voorkom daarmee onveilige situaties en valpartijen (zoals bijvoorbeeld het instellen van de juiste hoogte van een loophulpmiddel, of de kennis dat je niet voorwaarts met een rolstoel de stoep af moet rijden etc.)

Klik hier» om hulpmiddelen te bestellen via het hulpmiddelenplatform van duxxie.nl.