YouTube kanaal; videobibliotheek welzijn en zorg

Samen Beter Thuis biedt ruim 200 video-instructies met tips en adviezen over verzorgen of verplaatsen. Dit materiaal is ontwikkeld omdat mantelzorgers en zelfzorgers aangaven behoefte te hebben aan goede informatie die hen zou kunnen ondersteunen in de zelfredzaamheid. Deze informatie was moeilijk, of niet te vinden.

Om mantelzorg en zelfzorg te helpen met het vinden van goede informatie, heeft Samen Beter Thuis een YouTube kanaal ingericht waarin zij goede  instructievideo’s (geselecteerd door zorgprofessionals) bij elkaar brengt en met u deelt. U kunt dit zien als een videobibliotheek die u kan ondersteunen in kennis als u goed voor iemand wilt zorgen. Of als u zelf advies over hulpmiddelen nodig heeft, of zelfredzaam wilt blijven met een beperking of handicap. Ook wordt goede informatie over ziektebeelden als dementie bij elkaar gebracht. De video-instructies zijn ingedeeld in zogenaamde afspeellijsten. In deze lijsten staan video’s rond een thema bij elkaar.

YouTube kanaal»

Klik op de gratis abonneerbutton in het het YouTubekanaal

Bezoekers van ons video kanaal kunnen zich gratis abonneren via de rode abonneerbutton. U moet dan wel over een google account» beschikken. Dat is omdat YouTube van Google is. Als u abonnee wordt krijgt u een bericht als er een nieuwe video is en u  kunt gemakkelijker bij de video’s komen. U helpt anderen en ons  hiermee om beter gevonden te kunnen worden op internet. Dit abonnement biedt gemak, is kosteloos en u helpt anderen te helpen! Vooral als u de video deelt met anderen en liked.