YouTube kanaal; videobibliotheek welzijn en zorg

Samen Beter Thuis biedt >200 video-instructies met tips en adviezen over verzorgen of verplaatsen. Dit materiaal is ontwikkeld omdat mantelzorgers en zelfzorgers aangaven behoefte te hebben aan goede informatie die hen zou kunnen ondersteunen in de zelfredzaamheid. Deze informatie was moeilijk, of niet te vinden.

Om mantelzorg en zelfzorg te helpen met het vinden van goede informatie, heeft Samen Beter Thuis een YouTube kanaal ingericht waarin zij goede  instructievideo’s (geselecteerd door zorgprofessionals) bij elkaar brengt en met u deelt. Regelmatig komt er een nieuwe zorgtip of trick bij. U kunt dit YouTube kanaal zien als een videobibliotheek die u kan ondersteunen in kennis als u goed voor iemand wilt zorgen. Of als u zelf advies over hulpmiddelen nodig heeft, of zelfredzaam wilt blijven met een beperking of handicap. Ook wordt goede informatie over ziektebeelden als dementie bij elkaar gebracht. De video-instructies zijn ingedeeld in zogenaamde afspeellijsten. In deze lijsten staan video’s rond een thema bij elkaar.

YouTube kanaal»

Klik op de gratis abonneerbutton in het het YouTubekanaal

Bezoekers van ons video kanaal kunnen zich gratis abonneren via de rode abonneerbutton. U moet dan wel over een google account» beschikken. Dat is omdat YouTube onderdeel is van Google. Als u abonnee wordt kunt u ook instellen met het belletje dat u een melding krijgt als er een nieuwe video is. U kunt als abonnee makkelijk in het kanaal voor u relevante video’s opzoeken met een zoekfunctie. Door te abonneren en onze video’s te liken en te delen, helpt U anderen en ons om nog beter gevonden te kunnen worden op internet. Dit abonnement biedt u gemak, is kosteloos en u helpt andere zorgverleners en mantelzorgers te kunnen helpen!