Tips & tricks bij rollatorgebruik.rollatortips  

Doe mee met onze eerste les thuis via internet?
Samen Beter Thuis!

Aanleiding:

Iedereen wordt op een bepaald moment geconfronteerd met lichamelijke beperkingen of met mantelzorg voor iemand. Wie wil niet zijn eigen regie behouden en samen met zijn naasten zichzelf kunnen blijven redden? Maar hoe doe je dat? Veilig blijven lopen als dat moeilijk wordt? Of veilig met een rolstoel rijden? Of iemand verzorgen op bed? U kunt nu al de video-instructies bekijken  op www.samenbeterthuis.nl. (>500.000 mensen gingen u al voor!)

Met subsidie van ‘Oss innoveert’ maakt Samen Beter Thuis een serie webinars over hulp bij verplaatsen en verzorgen: les via internet waar iedereen vanuit thuis aan mee kan doen vanachter de computer of lap top. U heeft ook de mogelijkheid om vragen te stellen via “chat”.

Aanmelden
Wilt u zich ook aanmelden voor deze eerste les over tips en tricks bij gebruik van de rollator? Bent u ook nieuwsgierig naar nieuwe manieren om kennis met elkaar te gaan delen? Stuur dan een mail info@samenbeterthuis.nl  dat u mee wilt doen.

U kunt het beste de les op een computer of lap top volgen. Het kan ook op een tablet of smartphone. Dit werkt wat iets moeilijker bij het wisselen van beeldscherm. U moet dan wel eerst de clickmeeting app downloaden.

Mocht het niet lukken met de techniek dan kunt u ons een bericht sturen: info@samenbeterthuis.nl . Mogelijk kunnen we u dan helpen  met studenten van het ROC of met ondersteuning van Ons-Welzijn.

En dan?
Klik op de blauwe link in het bericht dat u van ons krijgt na aanmelding en vul uw naam en mailadres in en registreer u. U krijgt dan een bericht terug met een link (=blauwe tekst) erin, waarop u kunt klikken om naar uw digitale klaslokaal te kunnen gaan op vrijdag 10 februari 11.00.  Er wordt voordat u kunt aansluiten in de klas gevraagd om uw naam en mailadres in te vullen en op enter te klikken. Het is handig als u op de dag zelf om 10.45 u aanmeld.  Wij krijgen dan een melding dat u klaarzit in de online klas.

Terugkijken?
Kon u toch niet op het tijdstip van de webinar? Geen nood, u kunt de webinar ook terugkijken via onze website, en vragen achteraf stellen.

Er kunnen zich 50 mensen gratis aanmelden. Dus wacht niet te lang! Vol is vol.

Met vriendelijke groet,

Marian Fonville

Samen Beter Thuis: www.samenbeterthuis.nl / info@samenbeterthuis.nl

Doet u ook mee? Meld u dan aan door op onderstaande tekst te klikken.
http://samenbeterthuis.clickmeeting.com/352188442