Mantelzorg-ondersteuning met het SamenBeterThuis platform?

Bent u als organisatie geïnteresseerd in het ondersteunen van mantelzorg en zelfzorg? Lees dan verder hoe wij u hierbij kunnen ontzorgen.

Wij bieden:

Pakket voor deskundigheidsbevordering voor ondersteuning van eigen regie en zelfzorg binnen uw organisatie met inzet van nieuwe media:

Wij ontwikkelen een totaalpakket voor uw organisatie van instructies, om het ondersteuningsaanbod van samen beter thuis dichter bij uw medewerkers en ook bij de zorg thuis te kunnen brengen. Het biedt een “rugzak” met kant en klare  instrumenten om zelfredzaamheid, zelfhulp en eigen regie optimaal te kunnen ondersteunen. Dit wordt onder andere bereikt door de instructie video’s en informatie van www.samenbeterthuis.nl via uw organisatie actief onder de aandacht te brengen om op maat in te kunnen zetten.

-Banner op uw website en vernoeming op onze partnerpagina

  • Samen Beter Thuis-banner voor op uw eigen website met een widget naar SamenBeterThuis, zodat u uw mantelzorgers via uw eigen digitale omgeving kunt ondersteunen.  Door op de banner te klikken, navigeert de bezoeker van uw website rechtstreeks naar www.SamenBeterThuis.nl. Zo kunnen mantelzorgers de aangeboden informatie (video’s, blog, webcasts, info over regelingen etc.) gemakkelijk vinden en worden zij ondersteund in hun zelfregie en samen- en zelfredzaamheid.
  • De prijs voor deze banner/widget hangt af van de grootte van uw organisatie en is eenmalig € 197,00/ jaar. Voor 2 jaar slechts  € 227,00. Daarnaast een bijdrage per organisatie per 100 medewerkers van  € 200,00/jaar.

    Voorbeeld van widget

-Online trainingen (april 2018)

Wij bieden organisaties kant en klare online trainingen voor mantelzorg en zelfzorg . Deze zijn geënt op de bestaande videoinstructies en kunnen gevolgd worden door uw medewerkers, maar ook door mantelzorgers en patiënten. Deelnemers van de training kunnen met een door u verstrekt account, meedoen.  Wat de leeromgeving van Samen Beter Thuis Cursussen onderscheidt van gebruikelijke leeromgevingen is dat deze laagdrempelig is, interactief, vooral gericht op positieve feedback en het belonen van deelname. Deelnemers van de training die actief zijn om zelfredzaamheid te verbeteren of te stimuleren worden bij uw organisatie bekend. U kunt als organisatie deze deelnemers waarderen en belonen. Dit kan zijn met een certificaat met uw logo, een compliment,  korting, cadeaubon, dagje uit etc.

Kosten;

€ 27,00 per account/online training thema/jaar.

-Webcast-internetles;

Wij bieden een digitale instructie (webcast) waarin uw medewerkers, mantelzorgers, zelfzorgers uitleg krijgen hoe zij zo goed mogelijk informatie kunnen vinden op de website Samen Beter Thuis of in het YouTube kanaal van Samen Beter Thuis.

Kosten 17,00/jaar per account

Deze instructie kan ook worden aangeboden in de vorm van een webinar. Waarbij vraag en antwoord mogelijk is. Afhankelijk van de wensen zijn de kosten vanaf € 1750/webinar

-Marketing pakket;

  • kaarten
  • posters/banners
  • powerpoints

 

-Workshops op locatie

Workshop op locatie; offerte op aanvraag.

 -Totaalpakket  (banner/online trainingen/webinar/marketing/workshop)

Graag maken wij voor u een offerte op maat.