Mantelzorg-ondersteuning met het SamenBeterThuis platform?

Bent u als organisatie geïnteresseerd in het ondersteunen van mantelzorg en zelfzorg? Lees dan verder hoe wij u hierbij kunnen ontzorgen.

Wij bieden:

Pakket voor deskundigheidsbevordering voor ondersteuning van eigen regie en zelfzorg binnen uw organisatie met inzet van nieuwe media:

Wij ontwikkelen een totaalpakket voor uw organisatie van instructies, om het ondersteuningsaanbod van samen beter thuis dichter bij uw medewerkers en ook bij de zorg thuis te kunnen brengen. Het biedt een “rugzak” met kant en klare  instrumenten om zelfredzaamheid, zelfhulp en eigen regie optimaal te kunnen ondersteunen. Dit wordt onder andere bereikt door de instructie video’s en informatie van www.samenbeterthuis.nl via uw organisatie actief onder de aandacht te brengen om op maat in te kunnen zetten.

Banner op uw website en vernoeming op onze partnerpagina

  • Samen Beter Thuis-banner voor op uw eigen website met een widget naar SamenBeterThuis, zodat u uw mantelzorgers via uw eigen digitale omgeving kunt ondersteunen.  Door op de banner te klikken, navigeert de bezoeker van uw website rechtstreeks naar www.SamenBeterThuis.nl. Zo kunnen mantelzorgers de aangeboden informatie (video’s, blog, webcasts, info over regelingen etc.) gemakkelijk vinden en worden zij ondersteund in hun zelfregie en samen- en zelfredzaamheid.
  • De prijs voor deze banner/widget hangt af van de grootte van uw organisatie en is eenmalig € 197,00/ jaar. Voor 2 jaar slechts  € 227,00. Daarnaast een bijdrage per organisatie per 100 medewerkers van  € 200,00/jaar.  Voorbeeld van widget:

Online trainingen (april 2018)

“Zoeken in Samen Beter Thuis” gratis, bij afname online trainingen Samen Beter Thuis

Wij bieden een online training (webcast) waarin medewerkers, mantelzorgers, zelfzorgers uitleg kunnen krijgen hoe zij zo goed mogelijk informatie kunnen vinden op de website Samen Beter Thuis of in het YouTube kanaal van Samen Beter Thuis. Niet iedereen is namelijk digitaal even vaardig! Op deze manier wordt het zoeken en vinden van relevante informatie ondersteund en makkelijker gemaakt. Kijk binnenkort op onze trailer!

U kunt als organisatie met de online trainingen echt iets concreets aanbieden om zelfzorgen te steunen en te faciliteren. Deelnemers kunt u belonen met een certificaat. Deelname maakt “gezond gedrag” en “positieve gezondheid” inzichtelijk! Hoe leuk zou het zijn als je het certificaat kan inwisselen voor een compliment, een cadeau- of kortingsbon of misschien zelfs een dagje uit? Faciliteert u samen met ons de lastige verandering in het zorglandschap?

Deze instructie kan ook worden aangeboden in de vorm van een webinar. Waarbij tijdens een live les,  vraag en antwoord mogelijk wordt gemaakt. Afhankelijk van de wensen zijn de kosten vanaf € 2750/webinar.

Online trainingen Samen Beter Thuis

Wij faciliteren organisaties, gemeenten en zorgverzekeraars met  kant en klare online trainingen voor mantelzorg en zelfzorg . Deze zijn geënt op de video-instructies van Samen Beter Thuis (die hun waarde met >3.000.000 views heeft bewezen)  en beelden uit de dagelijkse praktijk.

Deze online trainingen kunnen gevolgd worden door uw medewerkers, maar ook door mantelzorgers en patiënten. Deelnemers van de training kunnen met een door uw organisatie verstrekt voucher (unieke code) meedoen.  Wat de leeromgeving van Samen Beter Thuis Cursussen onderscheidt van gebruikelijke leeromgevingen, is dat deze laagdrempelig is, interactief, vooral gericht op positieve feedback en het belonen van deelname. Deelnemers van de training die actief zijn om zelfredzaamheid te verbeteren of te stimuleren worden bij uw organisatie bekend. U kunt als organisatie deze deelnemers waarderen en belonen! Dit kan zijn met een certificaat, een compliment,  korting, cadeaubon, dagje uit etc.

Kosten;

€ 27,00 per voucher (unieke code)/online trainings thema/jaar.

Wilt u bijvoorbeeld de online training aanbieden over gebruik van rolstoelen dan bestaat deze thematraining uit 8 filmpjes met gemiddeld 3-5 vragen per filmpje.

Minimale afname 10 vouchers/organisatie-gemeente

Korting mogelijk bij afname van meer online trainingen-en meer thema’s? Neem contact op met info@samenbeterthuis.nl

 

Marketing pakket voor uw organisatie;

  • kaarten
  • posters/banners
  • powerpoints

Workshops op locatie;

Workshop op locatie; offerte op aanvraag.

Totaalpakket  (banner/online trainingen/webinar/marketing/workshop)

Graag maken wij voor u een offerte op maat.