S@men Beter Thuis ondersteunt mantelzorg en zelfzorg in eigen regie.

Bent u als organisatie geïnteresseerd in het ondersteunen en stimuleren van zelfredzaamheid van mantelzorg en zelfzorg met inzet van nieuwe media?
Dit zijn de 5 onderdelen die Samen Beter Thuis aanbiedt ter ondersteuning van uw medewerkers en mantelzorgers, waarbij combinaties mogelijk zijn:

Totaalpakket (banner/online cursussen/webinar/marketing/ workshop)

Wij bieden een totaalpakket (offerte op aanvraag) met kant en klare  instrumenten om zelfredzaamheid, zelfhulp en eigen regie optimaal te kunnen ondersteunen. Het pakket bevat onder andere 150 instructievideo’s over verzorgen en verplaatsen, en informatie voor ondersteuning van eigen regie die u via uw organisatie actief onder de aandacht kunt brengen. Uniek is dat de instructievideo’s ook worden aangeboden in de vorm van online cursussen ter ondersteuning van eigen regie voor mantelzorg/zelfzorg.

1. Banner op uw website en vernoeming op onze partnerpagina

  • Samen Beter Thuis-banner voor op uw eigen website met een widget naar SamenBeterThuis, zodat u uw mantelzorgers via uw eigen digitale omgeving kunt ondersteunen.  De banners worden aangeboden in verschillende uitvoeringen en formaten.
    Door op de banner te klikken, navigeert de bezoeker vanaf uw website, rechtstreeks naar samenbeterthuis, of naar de cursussen. Mantelzorgers en patiënten kunnen de aangeboden informatie gemakkelijk vinden en worden zo ondersteund in eigen regie en samen- en zelfredzaamheid.
  • De prijs voor deze banner/widget hangt af van de grootte van uw organisatie en is eenmalig        € 450,-/ jaar. Voor 2 jaar slechts  € 500,-
    Uw bijdrage wordt gebruikt voor doorontwikkeling en onderhoud.

2. Online cursussen om kennis en vaardigheden te testen. Met een uniek persoonlijk certificaat!

“Zoeken in Samen Beter Thuis” 

Wij bieden een online training (webcast) waarin medewerkers, mantelzorgers, zelfzorgers uitleg kunnen krijgen over hoe u informatie vindt op de website of in het YouTube kanaal van Samen Beter Thuis. Niet iedereen is namelijk digitaal even vaardig! Op deze manier wordt het zoeken en vinden van relevante informatie ondersteund en makkelijker gemaakt. Kijk hier voor de trailer»

Cursussen (e-learning) rond het thema verplaatsen;

Hoe doe je dat?  Helpen bij opstaan, rijden met een rolstoel, trippelstoel, valpreventie, gebruik van elleboogkruk, rollator, stok?

Ook faciliteren wij online cursussen voor zowel organisaties, gemeenten en zorgverzekeraars als voor patiënten en de mantelzorgers. Deze focussen op mantelzorg, zelfzorg en zelfhulp door middel van de veelbekeken (meer dan >3.000.000 views!) praktische video instructies. Hiermee kunnen deelnemers aantoonbaar de kennis en vaardigheden testen en verdiepen. Wat de leeromgeving van S@men Beter Thuis  onderscheidt van gebruikelijke leeromgevingen, is dat deze ontwikkeld is voor deelnemers zonder voorkennis, laagdrempelig en zeer interactief is. Cursisten krijgen altijd positieve feedback en worden beloond voor deelname met een certificaat.
U kunt als organisatie met de online trainingen echt een concreet instrument aanbieden aan uw medewerkers, vrijwilligers, mantelzorg en zelfzorg om zelfhulp te steunen en te faciliteren. Uniek is dat deelnemers van de online cursussen bij uw organisatie bekend kunnen worden dankzij het certificaat met een unieke code. Hierdoor wordt “gezond gedrag” en “positieve gezondheid” inzichtelijk, en kunt u deze waarderen.
Hoe leuk zou het zijn als je het certificaat kan inwisselen voor een compliment, een workshop, een cadeau- of kortingsbon of misschien zelfs een dagje uit? Faciliteert u samen met ons de lastige verandering in het zorglandschap? Certificaat opstaan en gaan zitten voorbeeld»

Kosten

Per video betaalt u € 7,90 per jaar. Hierbij geldt een minimale afname van 25 video’s. Uw organisatie of gemeente koopt vouchers (waardebonnen) in voor de e-learning met een unieke code voor uw organisatie.
Om u een concreet voorbeeld te geven: een thematraining over het gebruik van rolstoelen bestaat uit 8 video’s. Er worden per filmpje een aantal verdiepende vragen over rolstoelen behandeld. Deelname kan worden afgerond met het downloaden van een certificaat met een unieke code.

Interesse in onze introductie korting bij afname van meer online trainingen-en meer thema’s? Neem contact op met info@samenbeterthuis.nl

E-learning voor zelfzorg en mantelzorg»

3. Webinar = les op internet; 

Wij faciliteren ook webinars (=een live online les) waarbij  actief vragen kunnen worden gesteld en wij samen met u een dialoog aangaan. Afhankelijk van de wensen beginnen de kosten bij € 2750/webinar.

4. Marketing pakket voor uw organisatie;

Wij bieden een marketing pakket aan met de volgende items: kaarten, poster en banner.

5. Workshops op locatie;

Workshops “Samen Beter Thuis” op locatie door ervaren zorgprofessionals; offerte op aanvraag.